Inici » Notícies » Demà s’inicien les Festes de la Joventut
Actualitat

Demà s’inicien les Festes de la Joventut

1 min, 7 seg

Demà divendres i com a avantsala de les Festes Patronals, donaran començament en Sta. Magdalena, les Festes de la Joventut, organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el consistori de la localitat.
D’aquesta manera, el divendres a la nit, en la pista annexa del pavelló poliesportiu se celebrarà la nit chillout, “hem preparat un ambient molt càlid i tranquil on posarem música *chillout i per descomptat hi haurà tot tipus de beguda més exòtiques, pròpies d’aquest tipus d’ambient”, ha explicat Iván Pegueroles, president de l’entitat, qui també ha comentat que en aquesta edició han decidit apostar per augmentar un dia més aquests ja tradicionals festejos.
Pel que fa al dissabte. Segons la programació, a partir de les 18 hores, donarà començament una de les novetats del programa d’enguany, la vesprada de pinxos bascos en el pavelló poliesportiu. Tal com ha detallat Pegueroles, “servirem tot tipus de pinxos, com se sol fer al País Basc, esperem que la gent venja i responga bé, ja que es tracta de comprar tíckets i oferim tapa i beguda”.
A partir de les 20 hores, tot un clàssic d’aquestes festes, el VII Concurs de Cocs Dolços i Salats, en el qual pot participar qui ho desitge. Un jurat d’experts nomenarà al guanyador de les dues categories, la de dolç i la de salat.
D’altra banda, a les 21.30 hores i també en la pista del poliesportiu donarà començament el sopar de pa i porta i el posterior concurs de cremaet. L’orquestra Pompeya amenitzarà la vetlada, que conclourà amb discomòbil, El Sarao i Festa de l’Escuma.

 

PAIPORTA

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena seguix de festa amb la seua intensa programació

51 seg
Noticies

Brillant inici de les Festes Patronals de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Festeres i Fester 2024 reben els programes de les Festes Patronals de Santa Magdalena

32 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Veure més notícies →