Inici » Notícies » La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives
Actualitat

La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives

52 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través dels operaris de la Brigada Municipal, està duent a terme al llarg d’aquesta setmana, treballs de millora i posada a punt de totes les instal·lacions educatives amb les quals explica la població.

En aquest sentit, segons ha indicat l’alcalde, Sergio Bou, en el col·legi públic, Albert Selma, “s’ha procedit a l’esbrosse de tot el pati del centre, s’han arreglat les subjeccions dels gronxadors, de les porteries de futbol i de les canastres de bàsquet. Al mateix temps, està previst que al llarg de la jornada d’avui es duga a terme l’@repintar de la porta d’accés a la instal·lació”.

 

cole1516

D’altra banda, l’Escola Infantil i Ludoteca Municipal també ha sigut objecte de millora i durant aquests dies s’ha pintat el vestíbul principal i s’han assegurat portes i finestres. A més, s’ha posat a punt la bomba de calor.

“Es tracta de treballs de posada a punt, que si bé realitzem tots els anys, són molt necessaris, ja que totes les instal·lacions a causa del seu ús necessiten d’un manteniment”, ha explicat l’alcalde, Sergio Bou. El primer edil recorda que, dijous que ve tant el col·legi Albert Selma, com l’Escola Infantil donaran inici a les seues classes a partir de les 9 del matí.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena seguix de festa amb la seua intensa programació

51 seg
Noticies

Brillant inici de les Festes Patronals de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Festeres i Fester 2024 reben els programes de les Festes Patronals de Santa Magdalena

32 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Veure més notícies →