Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova sol·licitar la seua inclusió al Pla Provincial d’Obres i Serveis 2021
Actualitat

Santa Magdalena aprova sol·licitar la seua inclusió al Pla Provincial d’Obres i Serveis 2021

49 seg

Santa Magdalena de Polpis celebrava, el divendres, 26 de febrer, ple ordinari i entre els principals punts de l’ordre del dia, destacava l’aprovació de la inclusió del municipi en el Pla Provincial d’Obres i Serveis 2021, que promou la Diputació de Castelló.

Per unanimitat de tots els assistents a la sessió, es va donar llum verda a aquesta inclusió, a través de la qual el consistori percebrà un total de 90.900 €, dels quals, 45.250 € corresponen a despeses de funcionament, despeses corrents i personal i altres 45.650 €, que es destinaran a la finalització de dues sales de l’Edifici Social. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, va explicar que: “amb els 45.250€ d’inversió adequarem dos espais culturals, en l’Edifici Social, de més de 100m2 cadascun, que es podran utilitzar per a realitzar tot tipus d’activitats. Aquestes sales les deixarem preparades, per al dia de demà, convertir-les en 6 espais de 30m2, que era la idea inicial, encara que amb la conjuntura actual hem preferit, de moment, que, en lloc de 6 sales xicotetes, hi haja dues, però molt més àmplies”.

Durant el ple, també es donava compte de la certificació segona de les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, dins del Pla Edificant, que ascendeix a més de 17.240 €.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →