Inici » Notícies » Les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena traslladades provisionalment a l’Edifici Social
Actualitat

Les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena traslladades provisionalment a l’Edifici Social

45 seg

L’Edifici Social de Santa Magdalena acull, de manera provisional, les oficines de l’Ajuntament de la localitat. El consistori ha traslladat ja tot el material del consistori magdalener, davant l’imminent inici de les obres de millora d’accessibilitat de l’edifici.

A més, el servei de Correos també es prestarà en la planta baixa de l’Edifici Social de 12.30 a 13h.En aquest sentit, la ciutadania pot realitzar qualsevol tipus de tràmit en la primera planta de l’Edifici Social, on s’han reubicat tots els serveis administratius, de manera provisional, mentre s’executen les obres d’accessibilitat de l’Ajuntament.

Aquestes obres seran finançades íntegrament per part de la Generalitat, a través d’una subvenció que va destinada a facilitar la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals.L’actuació principal d’aquestes obres està referida a la incorporació d’un ascensor, per a aconseguir, mitjançant l’ús, l’accessibilitat entre plantes, que conjuntament amb la renovació dels lavabos i el redimensionament de zones de circulació i d’ús, s’aconseguirà l’adaptació i accessibilitat general de l’edifici. D’altra banda, es preveu la reforma de la zona dels lavabos de l’edifici, adaptant-los i fent-los totalment accessibles.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →