Inici » Notícies » El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000
Actualitat

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg

El Govern d’Espanya, a través del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic ha resolt concedir 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000.

Aquest programa subvenciona inversions a projectes singulars locals d’energia neta en municipis de repte demogràfic, en el marc del Programa de Regeneració i Repte Demogràfic del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Santa Magdalena, segons ha avançat l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, amb aquesta ajuda “instal·larà energia solar fotovoltaica d’autoconsum convertit a xarxa en l’Edifici Social i el pavelló poliesportiu, de manera que els principals edificis públics del municipi disposaran tots d’energia fotovoltaica. Així aquesta instal·lació proporcionarà més del 70% de l’energia consumida per cada edifici. A més, el 80% de la producció generada serà consumida per la pròpia instal·lació”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →