Inici » Notícies » Santa Magdalena dona a conéixer la programació de Sant Antoni 2024
Actualitat

Santa Magdalena dona a conéixer la programació de Sant Antoni 2024

1 min

Santa Magdalena es disposa a celebrar els pròxims dies 16 i 17 de gener, la festivitat de Sant Antoni, de la qual són majorals enguany, els veïns i veïnes del carrer Sant Onofre.

Els actes s’iniciaran el dimarts, 16 de gener, a les 18h, amb una cercavila a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Magdalena. Posteriorment, a les 18.30h es beneiran a l’església parroquial les ‘primetes’ per part dels Majorals i Majorales, organitzadores dels festejos.

A les 19h està prevista l’encesa de la ‘foguerà’ de Sant Antoni per part dels Quintos i Quintes 2024, que seguint la tradició, són els joves que aquest 2024 complixen 18 anys. A la nit, a les 21h, en el poliesportiu municipal es celebrarà un sopar de ‘Pa i Porta’, en el qual els Majorals repartiran també ‘cremaet’ i l’Ajuntament col·laborarà amb la cervesa que se servirà a tots els comensals. A partir de les 22.30h. amenitzarà la vetlada, la discomòbil ‘El Sarao’.

Ja el dimecres, 17 de gener, Dia de Sant Antoni, la missa donarà inici a les 11.30h i tot seguit es beneiran els animals. També actuarà el Grup de Danses Magdaleneres i es realitzarà la processó pel carrer Sant Onofre, amb la participació de l’Agrupació Musical Santa Magdalena i del carro ‘Triomfant’.

 Finalitzada la processó donarà inici la ‘Gorra’, en la qual els organitzadors oferixen tota classe de pastes i begudes als veïns i veïnes de Santa Magdalena que s’acosten al carrer Sant Onofre, encarregada en aquesta ocasió d’organitzar tota la festa.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →