Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena participa en el Dia de la Comunitat Valenciana a FITUR
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena participa en el Dia de la Comunitat Valenciana a FITUR

50 seg

La Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, seguix avant amb la seua programació i avui s’ha celebrat el Dia de la Comunitat Valenciana, jornada que ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Carlos Mazón, així com amb nombrosos alcaldes i alcaldesses de tota la Comunitat Valenciana, entre ells, el primer edil magdalener, Sergio Bou Ayza.

Bou ha participat en els actes, tant promocionals com institucionals, organitzats per Turisme Comunitat Valenciana i pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló, espai aquest últim en el qual es troba l’oferta turística de Santa Magdalena. I és que, per a l’alcalde de Santa Magdalena: “és important donar el nostre suport a aquest esdeveniment, que ens permet veure com treballen altres municipis en el terreny turístic i que, s’assemblen a Santa Magdalena quant a riquesa patrimonial i paisatgística”.

L’alcalde de Santa Magdalena, ha aprofitat la seua estada en FITUR per a destacar l’impuls que els “emprenedors estan tenint en els últims anys apostant per la creació d’oferta d’allotjament. Ja que no hem d’oblidar que disposem d’un alberg rural amb capacitat per a 18 persones, a més d’altres allotjaments rurals i turístics, que recentment s’han posat en marxa i que tant bon acolliment estan tenint”. 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →