Inici » Notícies » Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert
Actualitat

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg

Els Ajuntaments d’Alcalà de Xivert i Santa Magdalena, en col·laboració amb el Parc Natural de la Serra d´Irta, posen en marxa una nova edició de la Marxa Senderista del Dia de la Dona, que recorrerà, el diumenge, 17 de març, la distància existent entre els castells de Polpis i Xivert.

Sens dubte es tracta d’una jornada per a poder gaudir del paisatge i de la naturalesa al llarg de l’itinerari, que discorre entre els dos castells templers, que es troben dins del parc natural.

L’eixida es realitzarà a les 8h, des del pavelló poliesportiu de Santa Magdalena, lloc on prèviament a les 7:30h hi haurà una degustació de pastes i café per a totes les persones participants, que recorreran una distància de 17 km, amb una dificultat mitjana-alta. L’arribada està prevista a les 13.30h aproximadament.

L’organització disposarà d’un autobús, a Alcalà de Xivert, que permetrà als senderistes tornar fins al punt de partida de la marxa a Santa Magdalena. Les places estan limitades a 50, la inscripció és obligatòria i finalitzarà el divendres 15 de març. La responsabilitat civil corresponent a la visita i, si és el cas, l’assegurança d’accidents, seran a càrrec de cada participant.

Les inscripcions es poden realitzar de 09.00 a 15:00h en els telèfons: 964336791 / 679196398 del Parc Natural, 964415070 (Ajuntament Sta. Magdalena) i 964410301 (Ajuntament Alcalà-Alcossebre).

Més info a: https://parquesnaturales.gva.es/es/web/pn-serra-d-irta/

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →