Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini per a presentar-se al Concurs de la portada del Llibre de Festes 2024
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini per a presentar-se al Concurs de la portada del Llibre de Festes 2024

53 seg

Santa Magdalena ja ha obert el termini per a poder participar en el VII Concurs per a la portada del Llibre de les Festes Patronals 2024, organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de la localitat.

Segons es detalla en les bases, les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Santa Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4. En la portada s’haurà d’incorporar el text: ‘Festes *Patronals 2024. Santa Magdalena de Polpís. Del 20 al 28 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense firmar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà firmar-se. Les obres hauran de firmar-se per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l’autor/a del treball i entregar-se tot això en un sobre tancat a l’Ajuntament de Santa Magdalena, en horari d’atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores.

El primer premi, rebrà 200 € i l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Santa Magdalena, encara que s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació. El termini de recepció d’originals finalitza el dia 7 de juny.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →