Inici » Notícies » Santa Magdalena seguix de festa amb la seua intensa programació
Actualitat

Santa Magdalena seguix de festa amb la seua intensa programació

51 seg

Santa Magdalena continua amb la celebració de les Festes Patronals, amb gran intensitat i molta participació. Dilluns passat va destacar l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres, la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’ i el Grup de Danses, ‘La Sotà’ de Benicarló, que oferien un espectacle de folklore valencià. A mitjanit, el pavelló poliesportiu acollia l’actuació de ‘’La otra oreja’, tribut a ‘L’Oreja de Van Gogh’.

Pel que fa a la jornada del dimarts, se celebrava missa, en honor a María Inmaculada i després amb la participació de la Colla de Dolçainers i *Tabalters, ‘Polpís’ els representants de les associacions locals van ser convidats en el pavelló poliesportiu municipal amb una recepció. A la vesprada, tenia lloc, la processó, amb la participación de l´Agrupació Musical Santa Magdalena, una orxatada i un espectacle infantil en el pavelló i a la nit van actuar ‘Les tres Dives’.

Aquest matí s’ha inaugurat una exposició a La Capella del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal, en la qual es mostren diferents treballs fets tots amb material reciclat i que permeten a les persones usuàries millorar la seua psicomotricitat fina. A més, també avui han començat les jornades taurines amb la ramaderia d’Iván de la Ribera.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena seguix de festa amb la seua intensa programació

51 seg
Noticies

Brillant inici de les Festes Patronals de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Festeres i Fester 2024 reben els programes de les Festes Patronals de Santa Magdalena

32 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Veure més notícies →