Inici » Notícies » Santa Magdalena encara la recta final de les festes amb molta participació
Actualitat

Santa Magdalena encara la recta final de les festes amb molta participació

1 min, 21 seg

Santa Magdalena inicia la recta final de les seues Festes Patronals i ho fa amb una altíssima participació en tots i cadascun dels actes programats. Si bé, el dimecres la festa de les paelles registrava una massiva assistència de colles, també ha estat molt concorreguda l’exposició dels treballs del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal, així com el Dia de les Associacions, que es celebrava ahir dijous. A la nit, les vaquillas van servir de nou de reclam per a atraure a centenars de veïns de la comarca, que van concloure la jornada amb la macro discomòbil en el recinte poliesportiu.

Avui divendres, hi haurà entrada de bous i vaques d’Alberto Garrido, que també exhibirà la seua ramaderia a la vesprada, a més de ser la ramaderia el bou de la qual s´embolará a la nit. També hi haurà bous alternatius per als més xicotets a les 21.30h. A la mitjanit, hi haurà ball amb l’orquestra, Titanic i en finalitzar actuarà dj Nira.

Ja en la recta final, el dissabte 27, a les 9.30h hi haurà una entrada de bous i cabestres de la ramaderia d’Alberto Garrido i posteriorment es realitzarà l’entrada de bous a l’estil Sant Fermín per als més xicotets. A la vesprada, a les 18h, Germán Vidal exhibirà els seus bous i vaques, mentre que l’Associació Taurina, Polpís, a les 19.30h, farà la prova d’un bou de la ramaderia de Fernando Mansilla. A la nit, s´embolarán tant el bou de l’Associació Taurina ‘Polpís’ com un altre de la ramaderia de Germán Vidal. A la nit hi haurà ball amb l’orquestra, La Màxima. Dj Cristian actuarà després de l’orquestra.

Finalment, el diumenge 28 de juliol hi haurà inflables patrocinats per la Diputació de Castelló, una entrada de bous i vaques d’Iván Meseguer i a la vesprada serà Fernando Machancoses qui exhibirà la seua ramaderia. Un castell de focs artificials, disparat per Pirotécnia Tomàs de Benicarló, tancarà les Festes Patronals 2024.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena seguix de festa amb la seua intensa programació

51 seg
Noticies

Brillant inici de les Festes Patronals de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Festeres i Fester 2024 reben els programes de les Festes Patronals de Santa Magdalena

32 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Veure més notícies →