Inici » Notícies » Ixen a licitació els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social de Sta. Magdalena
Actualitat

Ixen a licitació els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social de Sta. Magdalena

38 seg

edificisocial1
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha tret a licitació les obres d’acabat per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social, uns treballs que s’emmarquen dins del Pla Castelló 135-2 IFS de la Diputació de Castelló i que ascendeixen a més de 90.900 €.

Concretament s’han tret a licitació dos lots, un amb un pressupost de 65,359 €, que correspon a la pintura, revestiments continus, instal·lacions contra incendis, instal·lacions d’electricitat i il·luminació, seguretat-salut, gestió de residus i climatització i l’altre lot és de 18.493,51 € , que correspon a les instal·lacions de so, projecció i focus.

“Una vegada adjudicades aquestes obres i conclosos els treballs, l’Edifici Social estarà completament finalitzat pel que fa a la planta baixa i primera, la qual cosa per a l’Ajuntament representa una gran satisfacció, perquè a poc a poc anirem donant-li els usos, que li corresponen a aquest edifici i que milloraran la qualitat de vida dels nostres veïns”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →