Inici » Notícies » El Pacte per l’Ocupació Maestrat Litoral obri el termini de selecció per a l’escola taller, Et Formem
Actualitat

El Pacte per l’Ocupació Maestrat Litoral obri el termini de selecció per a l’escola taller, Et Formem

42 seg

ETFORMEM

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que el Pacte per l’Ocupació, Maestrat Litoral, del qual forma part la localitat, ha obert el termini de sol·licitud per a poder formar part del programa d’Escoles d’Ocupació, ‘Et Formem’, que té com a objectiu la formació de les persones desocupades, majors de 18 anys, pertanyents a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral o vulnerables, mitjançant la realització d’accions formatives, tant teòriques com pràctiques. Els alumnes seran residents de les 8 poblacions del Pacte. D’aquesta manera, els veïns de Sta. Magdalena poden optar a algunes de les places disponibles. Els participants d’aquest taller obtindran el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Totes les persones interessades hauran de dirigir-se al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, estant prèviament inscrites en el SERVEF com a demandants d’ocupació i tindre disponibilitat de vehicle propi. Les classes està previst que donen començament el 3 de juny, a Benicarló i el termini de presentació de sol·licituds finalitza aquest mateix divendres, 10 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →