Inici » Notícies » Gran èxit del taller de risoteràpia de Santa Magdalena
Actualitat

Gran èxit del taller de risoteràpia de Santa Magdalena

46 seg

taller1

Més de 30 persones van participar, dissabte passat, 25 de maig, en el taller de risoteràpia, organitzat per AFIVINA, en Santa Magdalena i que va conduir Cristina Puig. L’Auditori Municipal acollia aquesta activitat, posada en marxa per a celebrar el Dia de la Fibromiàlgia i que va comptar amb una gran participació.

La terapeuta, Cristina Puig, va impartir aquest taller en el qual els participants van poder comprovar els innombrables beneficis del riure i l’humor, que a més de relaxar l’organisme, afavoreixen al cor i al sistema circulatori, milloren la funció respiratòria i augmenten l’oxigenació. D’altra banda, afavoreixen al sistema immunològic i tenen efecte analgèsic a causa de l’alliberament d´endorfinas. A més, el riure i l’humor redueixen l’ansietat i l’estrés, alleugen els símptomes de la depressió i reforcen l’autoestima, entre altres beneficis.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions, ha agraït “la implicació d´AFIVINA, en l’organització de diferents activitats per a fer arribar a la població els recursos i eines de les quals disposa l’entitat i de les quals sens dubte es poden beneficiar els veïns i veïnes de la població”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →