Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena nou president del Consorci de Residus de la zona 1
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena nou president del Consorci de Residus de la zona 1

1 min, 34 seg

CONSORCI2

El consorci de residus de la zona 1 es reunia ahir a la vesprada, a Benicarló, en sessió extraordinària i entre els principals punts en l’ordre del dia va destacar l’aprovació, per unanimitat, de la renovació dels òrgans de govern, que encapçalarà com a president, Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena de Polpís, en substitució d’Evaristo Martí, alcalde de Rossell.

Martí ha fet un balanç “positiu” dels seus anys al capdavant del Consorci i ha agraït “el consens, la col·laboració i la implicació de tots els municipis, fent possible, que ens hàgem convertit en un referent a nivell de Comunitat Valenciana”. Al mateix temps, durant el seu discurs ha remarcat que: “s’han d’anar millorant algunes coses per a afrontar nous reptes i avançar dia a dia, sempre en benefici d’un millor servei per als veïns i veïnes dels nostres municipis”. I és que, cal recordar que el Consorci de Residus de la zona 1 abasta a un total de 49 municipis de la zona nord de Castelló. A més, Martí també ha tingut unes paraules d’agraïment per als alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores i funcionariat, així com a l’administració provincial i autonòmica, per tot el treball realitzat.

D’altra banda, Sergio Bou, en les seues primeres paraules com a President del Consorci, ha agraït la “confiança que heu depositat en la meua persona, per a estar al capdavant d’aquest organisme”, al mateix temps que ha enaltit el “gran treball de Martí i tot la seua Junta, que han gestionat i millorat el tractament de residus en la zona 1”.
Bou afirma que: “el camí de consens, que tan bons resultats ens ha donat durant aquests anys, és la línia que ens hem de marcar per a continuar avançant en les mires posades a millorar el servei, que oferim als veïns i veïnes de la nostra comarca. Hem de continuar amb aquesta estreta col·laboració per part de totes i tots els que formem part d’aquest consorci, perquè només junts, podem aconseguir els millors resultats”.

Finalment, el nou President del Consorci es va posar a disposició dels presents, per a seguir amb els propòsits i nous reptes, que s’han marcat i que sens dubte han de millorar la qualitat de vida de tota la població de la zona 1.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →